04 des 2007

Som fortjent?

Tumor-1
Vi har den siste tiden hørt flere historier fra inn- og utland om Jehovas Vitner som dør fordi de nekter å motta blodoverføring, noe som strider mot deres tro. Her er enda et offer (med bilder og videoer som ikke bør nytes sammen med dagens lunsj):

A Jehovah’s Witness who for decades refused all surgery on his horrific facial disfigurement has been given hope by a British doctor and new medical technology.

Jose’s condition, haemangioma, stems from abnormalities in the capillaries and veins in his face. In effect, what should be a river carrying blood back to his heart has turned into a lake, which has now expanded to obliterate the rest of his features.

Unwilling to accept a blood transfusion, Jose Mestre has allowed the bloody tumour that first appeared on his lip in adolescence to obliterate almost all of his face. Now 15 inches long and weighing 12 pounds, it has blinded him in one eye and made eating a daily ordeal. As it begins to block his airwaves, doctors fear his life could be in danger.

På den ene siden kan jeg ikke la være å tenke at han får som han fortjener. På den annen side blir jeg forbanna av å tenke på det mentale overgrepet fra foreldrene og lokalsamfunn dette faktisk er. De har indoktrinert denne stakkaren til å tro at operasjoner og blodoverføringer er syndig. På denne måten har de totalt ødelagt hans liv ved å forespeile ham en belønning i det neste livet, et slags indirekte mord i slow motion.

Vanlige kristne i Norge utfører daglig samme type overgrep mot sine barn og unge ved å lære dem opp til å tro at seksuell eksperimentering er synd, at onani er en skam og at homofili strider mot deres frelsers bilde av et godt menneske. Denne religiøse lobotomeringen fører til ufattelig mye vondt for veldig mange mennesker.

Flattr this!

 • http://blog.tjomlid.com Gunnar Roland Tjomli

  Du har tydeligvis ikke vokst opp i Sirdal :-)

 • http://svevendeord.blogspot.com/ z

  Det er alltid morsomt med folk som Peter Simon. Fundamentalister er liksom noe fjernt som ikke påvirker noe som helst og religionskritikere bare kaster bort tiden sin.

  Ta meg med til hjemplanet Peter Simon, der kristne er så liberale og snille og driter i hva bibelen sier. Ta meg bort fra dumme og stygge folk som Gunnar Roland Tjomlid.

 • Peter Simon

  Hallo hallo Z

  Jeg synes ikke Gunnar RT er dum og stygg. Han tåler nok å høre at andre tenker annerledes. Jeg liker GRT, men jeg blir nok aldri med i hans menighet heller.

  Jeg håper du har forstått det GRT; at jeg har sansen for mye av det du gjør og skriver. Og du, kjære Z. Verken jeg eller min 75 år gamle kristne, homovennlige mor driter i hva bibelen sider. Men jeg leser ikke bibelen som Fanden, og driter nok litegrann i hva DU sier.

  Men for all del, jeg vet at jeg blander meg inn i et indre Sirdalsk anliggende. Gud blir visst litt syk i hodet der dalene er på det trangeste. Akkruat DET tar ikke jeg ansvaret for.

  La oss for all del se i nåde til hverandre i vår ufullkommenhet. Amen

 • http://svevendeord.blogspot.com/ z

  Hallo Hallo Peter Simon

  Håper jeg kan se ansiktet ditt når Jesus sparker deg og din mor ned i Ildsjøen på dommedag fordi dere er noen homovennlige hedninger.

  Jeg skal be for deg.

 • Peter Simon

  Z:
  H

 • Peter Simon
 • http://svevendeord.blogspot.com/ z

  Jeg vet at Jesus får se ansiktet ditt og han kommer til å le av deg. Det er ingen fortvilede tanker bak dette, bare gleden over at jeg slipper å se deg i Himmelen.

 • Peter Simon

  … over til været.

 • Pingback: Sympati eller forakt? | unfiltered perception()

 • Henriik

  @ z: LOL!

 • Mina Angeloff

  dailig<3 Skulle gjerne møtt han der på en date!!! HOT ! HOT ! HOT ! HOT !
  Men kanskje jeg aldri får møte ham, og det er synd. skulle likt å se han gråte og vise følelser. han kan ikke noe for det og jeg synes vi burde gi penger til han og synes synd på ham sammen.

 • ateisten

  kan noen fortelle meg hvorfor folk tror det er en gud egentlig? det gir ingen mening

 • kristine

  ingen jehovas vitner har død fordi de ikke ta imot blodoverføring, vet du hvor mye av blodet som inneholder vann?? det er mange leger som ikke lenger bruker blod, pga dette. Ved å bruke blod frra andre kan man få sjukdommer.

  • http://blog.tjomlid.com Gunnar Roland Tjomlid

   ingen jehovas vitner har død fordi de ikke ta imot blodoverføring

   Åjoda: http://whatstheharm.net/jehovahswitnesses.html
   http://www.fvn.no/lokalt/aust_agder/article427123.ece
   http://www.nettavisen.no/utenriks/article1426157.ece

   vet du hvor mye av blodet som inneholder vann?? det er mange leger som ikke lenger bruker blod, pga dette.

   Blod inneholder vann ja? På hvilken måte er det et problem?

   Ved å bruke blod frra andre kan man få sjukdommer.

   Teoretisk sett ja, men nettopp for å unngå dette er det ekstremt strenge krav til hvem som får gi blod, og i tillegg testes blodet nøye. Risikoen for å dø av den sykdommen/skaden som gjør at man trenger blod er vesentlig større.

  • http://leishacamden.blogspot.com Leisha Camden

   Du er klar over at ALT inneholder vann, ikke sant? o_O

   Ved å bruke blod frra andre kan man få sjukdommer.

   Bra at du nevnte dette, det er det sikkert ingen innenfor medisinfaget som har tenkt på før! Finnes sikkert ikke noen metode for å sikre seg mot dette heller. Puh, det var bra du kom på det!

Velkommen til Saksynt debatt!

Jeg ønsker en konstruktiv debatt. Her er noen gode tips:

Brudd på disse regler kan derfor medføre sletting og/eller permanent utestenging fra mitt kommentarfelt.

LUKK