Dikt til Maya

Last updated on 12. april 2008

Maya mars 2007Min engelske bestemor, som nå bor i Skottland, er over 90 år og har ennå ikke fått se Maya, noe vi håper å få ordnet i løpet av de nærmeste måneder. På tross av sin alder er hun er aktiv Mac-bruker og mailer og surfer på web uten problemer. Hun har også skrevet mye dikt opp gjennom årene, og jeg er en stor fan av hennes skriverier som alltid er av høy kvalitet.

Nylig fikk jeg et nydelig dikt av henne som hun hadde skrvet til Maya, som nå er litt over 3 måneder gammel.

Maya

av Mary Hovenden, April 2007

Dear Child, who I shall never see
but who is flesh and blood to me,
I see your picture on the wall
and think «She’s fairest of them all.»

Norwegian born and bred and yet
I hope you never will forget
that there’s a tiny bit of ‘Brit.’
in you, to use when you see fit.

With Mother’s looks and Father’s brain
you have potential to attain
great things, achieved in happiness
and calm, with minimum of stress.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!