Oss selv nærmest

Last updated on 12. april 2008

Britisk treåring fryktes bortført i Portugal

Hele Europa fortviler. Media plastrer Madeleine på forsidene hver eneste dag. Millionær utlover dusør. David Beckham engasjerer seg i saken. Vi har henne alle i tankene. La oss håpe hun er i live og har det bra! Stakkars foreldre…


20.000 barn bortført i Uganda

Europa: -So what?

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!