Michael Moore – An Open Letter to CNN

Last updated on 27. april 2008

Published on Saturday, July 14, 2007 by CommonDreams.org
An Open Letter to CNN
by Michael Moore
7/14/07

Dear CNN,

Well, the week is over — and still no apology, no retraction, no correction of your glaring mistakes.

I bet you thought my dust-up with Wolf Blitzer was just a cool ratings coup, that you really wouldn’t have to correct the false statements you made about “Sicko.” I bet you thought I was just going to go quietly away.

Think again. I’m about to become your worst nightmare. ‘Cause I ain’t ever going away. Not until you set the record straight, and apologize to your viewers. “The Most Trusted Name in News?” I think it’s safe to say you can retire that slogan.

Les resten her

…og svaret fra CNN her

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!