Evolution is Not Just a Theory

Evolution is Not Just a Theory: home:

You’ve been told that “evolution is just a theory”, a guess, a hunch, and not a fact, not proven. You’ve been misled. Keep reading, and in less than two minutes from now you’ll know that you’ve been misinformed. We’re not going to try and change your mind about evolution. We just want to point out that “it’s just a theory” is not a valid argument.

En kort og grei forklaring av hvorfor påstanden “evolusjon er bare en teori” er feilaktig og misforstått bruk av vitenskapens bruk av ordet “teori”.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!