Øya – siste dag

Takk for at du deler denne bloggposten!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Imag0062
I går var siste konsertdag på Øyafestivalen 2007. Ettersom disse dagene i Oslo har vært min eneste ferie i sommer, så har jeg ikke orket å stresse med å se rubbel og bit av konserter, men heller bare valgt meg ut noen få som jeg ønsket å se. Det var lite som fenget min interesse denne festivaldagen, men ettersom jeg ikke hadde andre planer endte jeg opp med å se BigBang helt på slutten.

Først noen drinker på VIP-området (OK da, gjesteområdet), og så begynte BigBang å rocke. Det var en grei konsert som startet ganske svakt men tok seg veldig opp på slutten. BB-gutta kan rocke, og på tross av litt tekniske problemer og Grenis selvmordsstup inn i publikumsmassen så fikk de avrundet festivalen på en bokstavelig talt gnistrende måte.

I skrivende øyeblikk er det søndag. Jeg sitter på Oslo S sammen med min bror og venter på toget vårt hjem. Det ble en sen kveld på byen i går, men formen er overraskende god, og det skal bli godt å komme hjem igjen til mine kjære. På toget håper jeg å få tatt fatt i litt lenge utsatt skriving, bl.a. et svar til en lang sint mail fra Mats Uldal, sjefs-TFTer i Norge. Det kan bli moro. Følg med, følg med…

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli betalende medlem på Forum for Kritiske Tenkere for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!


Takk for at du deler denne bloggposten!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •