DRAFT – Artificial Coma

Takk for at du deler denne bloggposten!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En trist og intens sang om å miste sin elskede i en trafikkulykke. Jeg synes tittelen “Artificial Coma” er vakker, samtidig som den hinter til dyp tragedie.

Også på denne sangen spiller jeg slagverk og synger all vokal, mens Tor Sindre spiller alle gitarer og bass. Sangen er spilt inn i Sirdal kulturhus i år 2000.

Les teksten her.

Vokal/kor/slagverk: Gunnar R Tjomlid
Gitarer/bass: Tor Sindre Tjomlid

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli betalende medlem på Forum for Kritiske Tenkere for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!


Takk for at du deler denne bloggposten!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •