Keith Allen Meets God Hates Fags Family

En artig dokumentar hvor Keith Allen (yup, far av popstjernen Lily Allen) møter den grotesk psyke Westboro Babtist Church, kjent for sine “God Hates Fags”-demonstrasjoner ved begravelsene til amerikanske soldater.

Hans konfronterende intervjustil er relativt lite effektiv, men samtidig befriende. Han er vel ingen stor debattant, og har en ganske amatørmessig og til tider ekstremt drøy stil, men det er likevel herlig å se ham “gi dem inn”, istedenfor å gå frem på den sedvanlige respektfulle og nøytrale holdningen som journalister som regel gjør (og selvsagt bør gjøre).

Den rake motpart er vel Louis Theroux som har en mye mer rolig og “snikende” stil som gir ham flere svar og større innblikk, men samtidig kan man i blant bli litt frustrert over at han ikke konfronterer dem i større grad. Men Theroux er likevel min personlige helt når det kommer til å lage undersøkende dokumentarer av rare mennesker…

Se flere fantastiske dokumentarer av og med Louis Theroux på denne siden.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!