Is Christianity Good for the World?

En veldig interessant debatt:

Theologian Douglas Wilson and atheist Christopher Hitchens, authors whose books are already part of a larger debate on whether religion is pernicious, agreed to discuss their views on whether Christianity itself has benefited the world. Below is their exchange, one in a series that will appear on our website over the course of this month.

Les alle 6 delene her.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!