Van Halen fucker opp big time

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

So what happens when you’re Van Halen, the last song in your set list is the million-seller “Jump” with its synthesizer-keyboard opening…and the recording you’re using to play back the synth is accidentally run at 48K instead of 44.1K?

What happens could be this (recorded in Greensboro, NC four days ago):

Les resten av beskrivelsen her. Dette er smertefullt. Forbered deg og ørene dine.

(Se også en drøfting omkring årsaken til grusomheten. I kommentarene på siden raser debatten. Var synthen playback spilt i 48kHz istedenfor 44,1kHz? Eller er synthen korrekt mens gitaren er ustemt? Meningsløs, men likevel interessant debatt…)

Likte du dette? I så fall kan du støtte Saksynt på Patreon for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •