Max OS X Leopard

Last updated on 25. oktober 2007

Takk for at du deler denne bloggposten!

Contentfooter Guidedtour20071016
Er det galt av meg å få en svak ereksjon av å se denne omvisningen av Leopard?

Gleder meg som et nykokt egg til at min forhåndsbestilte Mac OS X Leopard dumper ned i postkassen om få dager! Yi-haaa!

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli betalende medlem på Forum for Kritiske Tenkere for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!


Takk for at du deler denne bloggposten!