Westboro Baptist Church konkurs?

Wbc Protest
De syke, syke kristne gærningene i Westboro Baptist Church har gått på en skikkelig smell:

A grieving father won a nearly $11 million verdict Wednesday against a fundamentalist Kansas church that pickets military funerals in the belief that the war in Iraq is a punishment for the nation’s tolerance of homosexuality.

Albert Snyder of York, Pennsylvania, sued the Westboro Baptist Church for unspecified damages after members demonstrated at the March 2006 funeral of his son, Lance Cpl. Matthew Snyder, who was killed in Iraq.

The jury first awarded $2.9 million in compensatory damages. It returned later in the afternoon with its decision to award $6 million in punitive damages for invasion of privacy and $2 million for causing emotional distress.

U.S. District Judge Richard Bennett noted the size of the award for compensating damages “far exceeds the net worth of the defendants,” according to financial statements filed with the court.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!