Chomsky on 9-11 Conspiracies

Takk for at du deler denne bloggposten!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Noam Chomsky forklarer hvorfor han ikke tror det var noen konspirasjon i forbindelse med 9/11.

Og er du en “troende” bør du kanskje lese disse tre artiklene skrevet av Manuel Garcia

a native New Yorker who works as a physicist at the Lawrence Livermore National Laboratory in California with a PhD Aerospace & Mechanical Engineering, from Princeton His technical interests are generally in fluid flow and energy, specifically in gas dynamics and plasma physics; and his working experience includes measurements on nuclear bomb tests, devising mathematical models of energetic physical effects, and trying to enlarge a union of weapons scientists.

Del 1: We See Conspiracies That Don’t Exist – The Physics of 9/11
Del 2: We See Conspiracies That Don’t Exist – The Thermodynamics of 9/11
Del 3: The Fall of WTC 7 – Dark Fire

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli betalende medlem på Forum for Kritiske Tenkere for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!


Takk for at du deler denne bloggposten!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •