Hot or cold?

Separate-Taps
Min mor er engelsk og jeg har derfor hatt mange besøk til min familie i England opp gjennom årene. Min tante og bestemor har de siste årene bodd i Skotland, og for et par uker siden var jeg på besøk hos dem. Da ble jeg igjen minnet på Det Store Britiske Mysteriet om de adskilte tappekranene på vaskene der:

Why on earth do so many British sinks have dual taps?! I have bored many of my British friends with this question and the answers I received ranged from “That’s a good point” and “They do the job” to “Aren’t mixer taps dodgy?”. It just must be one of these cultural things for which there is no proper explanation… No one in their right mind could actually want to be faced with the decision whether to freeze or burn their hands every morning.

Men her har noen altså gravd frem forklaringen. Nysgjerrig nå? OK, her er svaret.


Likte du dette? I så fall kan du støtte Saksynt på Patreon for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •