Naomi Wolfe “intervjues” på Fox

Dette er kanskje det mest provoserende “intervjuet” jeg noensinne har sett, og viser vel Fox sitt sanne ansikt. Intervjueren er betydelig mer interessert i å få frem sine egne meninger og prate selv, enn å la Wolfe får snakke om boka si. Noe så arrogant og direkte uhøflig har jeg sjelden sett.

Jeg omtalte en artikkel av Naomi Wolfe for kort tid siden (Ten Steps To Close Down an Open Society), og hennes bok “The End of America: Letter of Warning To A Young Patriot ” er nå ute. Det er tydelig at Fox ikke liker denne Bush-kritikken.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!