Elephants Dream

S1 Proog
Mmmm, denne animasjonsfilmen var bare helt nydelig:

‘Elephants Dream’ is the result of almost a year of work, a project initiated and coordinated by the Blender Foundation. Six people from the Blender user/development community were selected to come over to Amsterdam to work together on an animated short movie, utilizing Open Source tools only.

Se filmen her.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!