Liquid Elements – Flow

En sang jeg skrev sammen med Tor Sindre tilbake i 1998 og som vi spilte inn samme året eller året etterpå. Vi har fremført sangen live med bandet slickerball, men denne innspillingen gjorde vi under prosjektnavnet Liquid Elements.

Teksten handler om en heroinmisbrukers kamp mot giften sin. Et forsøk på å beskrive både den deilige rusen og dens destruktive bakside – i den grad en person som meg kan vite noe om slikt.

Tor Sindre spiller gitar og bass, mens jeg har tilpasset trommeloop, spiller orgel og synger. Den ble spilt inn på loftet i den lille kåken jeg bodde i under avtjening av min siviltjeneste. Jeg husker vi spilte det inn midt på natta, og for ikke å vekke naboer var gitarforsterkeren skrudd så lavt at den nesten ikke ga fra seg lyd. Påfølgende digital fjerning av støy/sus fra gitarsporet ga en interessant lyd…

Les teksten her.

Vokal/trommeloop/orgel: Gunnar R Tjomlid
Gitarer/bass: Tor Sindre Tjomlid


Likte du dette? I så fall kan du støtte Saksynt på Patreon for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •