Liquid Elements – I Believe That

Men jeg ligger her i sofaen på julaften, litt småsyk og dvask, slenger jeg ut enda en gammel låt. Sangen I Believe That er det nærmeste jeg har kommet en skikkelig plateinnspilling.

Tilbake i 1998/99 sendte jeg inn noen av mine sanger til et publishing-selskap som het Melodimakeriet. Tiden gikk og jeg tenkte ikke så mye mer på det, før jeg en kveld fikk en telefon fra dem med melding om at de ville spille inn sangen med en kjent artist. De lette fortsatt etter den rette artisten, men sa de for tiden jobbet med en stor svensk artist som ønsket å spille inn sangen. De likte godt refrenget, men ville muligens skrive om versene litt. Dessverre stoppet det der og sangen ble nok aldri spilt inn likevel.

På denne sangen gjør jeg alt selv, og den er også spilt inn på loftet i min lille siviltjeneste-kåk med en skrøpelig PC, et billig miksebord, kassegitar, råtten bassgitar og et lite MIDI-keyboard. Ah, those were the days…

En dose Auto-Tune hadde nok gjort seg på vokalen, men dette var alltid ment som demoer med håp om en dag å få dem spilt inn med en skikkelig vokalist, så du får prøve å ignorere de råtne vokalprestasjonene mine ;-)

Les teksten her.

Synther/bass/gitarer/vokal/kor/trommeloops: Gunnar R Tjomlid

(Visited 2 times, 1 visits today)