Ken Miller on Intelligent Design

Fra irreligious.net:

Ken Miller’s talk on Intelligent Design at Case Western University. Ken Miller basically rips Intelligent Design apart in a 2 hour long exposé of the claims of intelligent design and the tactics that creationists employ to get it shoehorned into the American school system.

Kan det egentlig bli mer interessant enn dette? Kenneth Miller er en fantastisk fyr. Det eneste som alltid forundrer meg er at så rasjonelle mennesker fortsatt kan klamre seg til en teistisk tro.

Uansett, denne må du se hvis du interesserer deg for evolusjon vs ID:

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!