Gunnars 2. postulat

Last updated on 6. mai 2008

Når man utsettes for effekten av Gunnars 1. postulat vil den utpekte bli mer og mer attraktiv over tid.

Det er utrolig hvor tiltrekkende en middelmådig jente kan bli når man har sittet på toget og sett på henne i et par timer.

Det er også interessant å observere at Gunnars 2. postulat gjelder helt motsatt når den aktuelle personen i utgangspunktet er veldig pen og tidsperioden utvides til flere måneder. En nydelig TV2-værdame vil alltid falme over tid. Dette skjer nok mest i hodet til observatøren og ikke i kvinnens faktiske fysikk.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!