Nick Cave og meg

NIckCave.jpgEr for tiden i Oslo på et HP ProCurve-kurs og bor da på et Thon-hotell her i sentrum. Etter å ha hengt litt på hotellrommet etter kurset i dag, tenkte jeg meg en liten tur ut for å sample Oslolivet i kveldingen.

Jeg kler på meg, tar heisen ned fra sjette etasje, stiger ut av heisen og der, ved resepsjonen, ser jeg et kjent ansikt. Resepsjonisten ser stresset ut, stakkars jente, og jeg over hører noe om «wrong hotel«. Lettere forfjamset tenker jeg: «Var ikke det…?» Jeg stopper ikke, for slikt gjør man jo ikke. Man er da verdensvant. Men da jeg kommer ut hovedinngangen og ser en sort, blankpolert Mercedes på utsiden, konkluderer jeg: «Jo, det var det nok.«

Like bak meg kommer en gråhåret, dresskledd mann ut og åpner bildøren bak, og i det jeg snur meg stiger selveste Nick Cave ut rett bak meg og setter seg inn i baksetet på bilen. Jeg måtte bare ringe min venn Jan Trygve for å fortelle det, og står derfor tilsynelatende uaffektert et par meter fra bilen mens en av hans musikere, langt skjegg og langt hår – seriøs hippielook, sannsynligvis Warren Ellis, kommer ut av hotellet og setter seg ved siden av Cave, før de kjører sakte bort i Oslokvelden. Sannsynligvis for å finne riktig hotell. Neppe et Thon-hotell antar jeg.

Alt det rare man opplever på en helt ordinær dag.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!