Porcupine Tree

Har nettopp oppdaget bandet Porcupine Tree som jeg har fått veldig sansen for. Musikken apellerer til meg fordi den er melodiøs og samtidig intrikat. En svært habil trommeslager hever sangene opp på et nytt nivå, noe man hører i eksempelvis låten «The Sound of Muzak«:

Lydbildet er også veldig variert og dynamisk, alt fra ganske «poppete» låter som «Muzak», til litt hardere, riffbasert rock som i neste eksempel «Blackest Eyes«:

Foreløpig har jeg hovedsakelig lyttet til albumet «In Absentia«, men ser frem til å utforske mer av dette bandet.


Likte du dette? I så fall kan du støtte Saksynt på Patreon for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •