t.A.T.u uncensored

Takk for at du deler denne bloggposten!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Jeg har alltid hatt en skjult fascinasjon for t.A.T.u. Det kynisk spekulative lesbebimaget var i sin tid en genistrek, og jeg synes mange av låtene er overraskende fengende og spennende. Det skader heller ikke at hun mørkhårede er noe av det nydeligste jeg har noensinne har sett. Damn, hun er flott…

Nå har de russiske jentene sluppet en ny video, og denne får de rebelske jentekyssene fra All The Things She Said til å blekne. Her tar de den helt ut, og videoen blir neppe vist på MTV med det første. Hvertfall ikke i usensurert versjon.

Sangen heter Beliy Plashchik («White Robe») og er hentet fra albumet Waste Management som ble sluppet på tampen av fjoråret. Denne singelen kom visstnok ut i desember i fjor, og det er mulig videoen er like gammel, men jeg har hvertfall ikke sett noe til den tidligere.

Ingen stor låt, men jeg kan uansett ikke annet enn å takke de russiske jentene for denne gaven.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli betalende medlem på Forum for Kritiske Tenkere for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!


Takk for at du deler denne bloggposten!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •