t.A.T.u uncensored

Jeg har alltid hatt en skjult fascinasjon for t.A.T.u. Det kynisk spekulative lesbebimaget var i sin tid en genistrek, og jeg synes mange av låtene er overraskende fengende og spennende. Det skader heller ikke at hun mørkhårede er noe av det nydeligste jeg har noensinne har sett. Damn, hun er flott…

Nå har de russiske jentene sluppet en ny video, og denne får de rebelske jentekyssene fra All The Things She Said til å blekne. Her tar de den helt ut, og videoen blir neppe vist på MTV med det første. Hvertfall ikke i usensurert versjon.

Sangen heter Beliy Plashchik («White Robe») og er hentet fra albumet Waste Management som ble sluppet på tampen av fjoråret. Denne singelen kom visstnok ut i desember i fjor, og det er mulig videoen er like gammel, men jeg har hvertfall ikke sett noe til den tidligere.

Ingen stor låt, men jeg kan uansett ikke annet enn å takke de russiske jentene for denne gaven.