Stjerne-kålhoder

Det begynner å bli plagsomt med kålhoder som gir 1 stjerne til alle bloggposter på forsiden med så kort mellomrom at de ikke kan ha lest innholdet, bare fordi de er uenige i min religionskritikk. Er det særlig kristent å være hevngjerrig og uærlig? Jeg tror ikke det. Skjerpings!

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!