Norges beste blogg

I dag er denne bloggen en av 8 blogger man kan stemme videre i konkurransen om Norges beste blogg. Hvis du liker bloggen min, kan du avgi din stemme til unfiltered perception her:
http://tordenbloggen.sonitus.org/2008/11/18/pulje-9-runde-1/

For de som ikke er kjent med bloggen vil jeg gjerne henvise til listen over best likte bloggposter, som du finner litt ned i høyre kolonne («Best likt»).

Denne bloggen karakteriseres som en «skeptisk blogg», men inneholder også mange skriverier av svært personlig og til tider humoristisk eller poetsik karakter. Ta gjerne en kikk i kategorien Personlig for å lese noe av dette.

Jeg vil kanskje spesielt trekke frem følgende bloggposter:

Sorte Roser

Forbuden frukt

Religiøse skrullinger og deres gjerdesittende forsvarere

Mitt liv som nerd

Dommedagsmaskinen

Clearasil og annen overtro – Min historie

Den lille jenta på rommet mitt

I can’t dance

Litt filosofering om døden

Kollapset – Tidens Blodhevn

Selvmordsplanen som feilet (med døden til følge)

Tåren

Gi oss en terroraksjon, please!

Kristenfundamentalister og abortspørsmålet

Dryppet

TFTNorway svarer på min kritikk

En analyse av Inge Guldbrandsens mediautspill om evolusjon

God lesing, og takk for din stemme! :-)

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!