I’m Not One Of Those ‘Love Thy Neighbor’ Christians

The Onion tar kristne på kornet:

Everybody has this image of «crazy Christians» based on what they hear in the media, but it’s just not true. Most Christians are normal, decent folks. We don’t all blindly follow a bunch of outdated biblical tenets or go all fanatical about every bit of dogma. What I’m trying to say is, don’t let the actions of a vocal few color your perceptions about what the majority of us are like.

Like me. I may be a Christian, but it’s not like I’m one of those wacko «love your neighbor as yourself » types.

God forbid!

Les resten av den morsomme satiren her.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!