Happy Monkey!

God Jul! Happy Monkey! Merry Saturnalia! Godt midtvintersblot! Happy Newtonmas! Eller noe sånt…

Uansett, jeg har feiret denne dagen med å lansere nytt design på bloggen min. Jeg har tatt utgangspunkt i et vesentlig simplere theme enn jeg hadde før, og heller plugget inn nødvendige plugins for å gjenskape all funksjonalitet fra mitt forrige theme. Det blir mye hacking når man skal tilpasse et theme til sine egne ønsker og behov, men det ser ut til å funke rimelig greit nå, og det føles godt å endelig ha fått på plass noe nytt :-)

Det meste skal vel nå være på plass, selv om jeg sikkert kommer til å tweake litt farger og andre småting i tiden fremover.

RSS
Det skal nå være enkelt å abonnerer på RSS-feed for nye bloggposter ved å klikke på linken oppe til høyre. Der finner du også en link som gjør at du kan abonnerer på varsling om nye bloggposter via e-post.

I bunnen av kommentarene til hver bloggpost finner du også en link for å følge en kommentartråd via RSS.

ShareThis
Jeg skriver her i bloggen fordi jeg ønsker at folk skal lese det. Derfor er det fint om du også bidrar til å dele bloggposter du synes er bra med andre. Dette kan du nå enkelt gjøre ved å klikke deg inn på bloggposten og klikke på ikonet med ShareThis like under bloggpostens tittel. Her kan du dele på Facebook, Twitter, MySpace, del.icio.us og andre sosiale nettverk og linkoversikter. Du kan også sende bloggposten via e-post til venner og bekjente som dumener vil kunne ha glede av den. Bidra til å spre ordet!

Rating
Jeg blir alltid glad for å se hva folk synes om det jeg skriver, så ikke vær redd for å gi poeng til bloggpostene. Det gjør du ved å klikke på ønsket antall stjerner i toppen av hver bloggpost. Hvis du peker på en stjerne vil du nå også se en beskrivelse av hva slags rating dette er, alt fra «Møkkabloggpost!» til «Fantastisk bloggpost!«.

Kommentarvarsling
Når du har lagt inn en kommentar til en bloggpost kan du krysse av for at du ønsker å motta varsling per e-post hver gang noen andre legger inn en kommentar på samme bloggpost. Nyttig!

Kommentarhierarki
Kommentarene støtter nå et «hierarki» hvor man skal svare direkte på spesifikke kommentarer.

Relaterte bloggposter
Når du klikker deg inn på en bloggpost vil du nå se en liste med de 5 mest relevante bloggpostene helt i bunnen av siden. Denne listen bruker flere kriterier for å vurdere relevans enn hva som var tilfellet i forrige theme.

Link til meg
Jeg blir veldig glad hvis du vil linke itl bloggen min. Si fra, så skal jeg linke til din!

Tips og bugs
Hvis du savner noe funksjonalitet eller ser noe som ikke fungerer som det skal, er det veldig fint om du melder i fra om dette til gunnar (a) tjomlid.com

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!