Crazy Myka Fox – Social Tip #37

Jeg har begynt å følge bloggen til komikeren Myka Fox. Hun er herlig gal, og mener man kan spøke med alt, et syn jeg deler med henne.

Her er en av hennes siste bloggposter.

When I was in middle school I was kind of fat. I mean, I wasn’t as fat as those people who have to dress up like vampires so people won’t notice how fat they are, but I did only have one friend. And she was anorexic. And I’m pretty sure she only hung out with me to make herself look thinner by comparison.

We ate lunch together everyday. She ate the same thing every day: 1 Diet Coke and 1 rice cake.

One day, while I was wolfing down my own lunch, she caught me staring at her as she was nibbling at her little fucking rice cake.

«What?» she asked

And I was like, «Can I have some?»

She died that year. I probably should have let her finish that rice cake.

Don’t feel bad or anything, all anorexics go to heaven. There’s enough room for them. It’s not a space issue or anything.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!