En mindre Frper i landet…

Det tar mye tid å blogge. Spesielt når man skal blogge sånn noenlunde saklig og sikre at det man skriver henger på greip. Når jeg legger frem en påstand, ligger det ofte flere timer med research bak bloggposten. Med barn, jobb og andre forpliktelser, er det ikke alltid jeg har så mye overskudd til å skrive skikkelige bloggposter, derfor varierer bloggefrekvensen ganske mye i løpet av et år.

Dermed er det ekstra hyggelig når jeg mottar positive tilbakemeldinger. I dag mottok jeg en mail fra en ukjent leser, og den syntes jeg var veldig søt og oppløftende. Her er hva vedkommende skrev (gjengitt med tillatelse):

Hei

Ville bare si at du åpnet øynene mine litt. Alltid vært sterkt mot innvandring, men du fikk meg til å innse at det er langt fra det værste problemet vi har.Er riktig som du sier at vi er egoistiske, og du fikk frem synspunkter på en helt annen måte enn jeg er vandt til. Noe som fikk meg til å sympatisere. Ofte tenkt på å stemme FRP hadde det ikke vært for at de rævkjører landet økonomisk, men du fikk meg vekk fra alle tanker om frp valg. Det var litt som «Tenkt på de stakkars barna i afrika» bare at den setningen faktisk betydde noe til en forandring.

Føler det er litt vanskelig å ordlegge meg her, men ville bare si at du endret mitt politiske syn med bloggen din. Bare så du har en grunn til å fortsette

Mvh xxxx xxxxx.

Jeg har altså reddet landet fra en ny Frp-velger! Det alene gjør alt slitet verdt det :-)

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!