Spread the good word!

Blogging tar mye tid, spesielt når man skal skrive om tema som krever en del «research». Det er litt varierende hvor mye jeg orker å blogge, men positive tilbakemeldinger og flere lesere teller helt klart positivt på min glød.

Hvis du synes en av mine bloggposter inneholder et fnugg av fornuft og kunne tenke deg at flere leste det jeg skrev, så oppfordrer jeg deg til å benytte deg av ShareThis-funksjonen så ofte du kan.

Du finner SHARETHIS-ikonet oppe til venstre under tittelen på bloggpostene. Klikk på ikonet, og du vil få opp mange valg med ulike tjenester du kan benytte til å tipse andre om bloggposten, f.eks. Facebook og Twitter, som vel er de mest aktuelle her i Norge.

Du kan selvsagt også gjøre dette manuelt ved å kopiere URLen til bloggposten og tvitre den eller dele som link på Facebook.

Jeg blir veldig glad for alle som hjelper meg til å markedsføre denne bloggen. Har du en blogg eller webside selv, så setter jeg også pris på at du lenker til meg. Jeg vil i så fall lenke tilbake til deg (så fremt din blogg/webside er noenlunde interessant).

Takk for at du leser denne bloggen, og på forhånd takk for at du vil bidra til å dele mine skriblerier også med andre!

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!