Nytt design

Jeg ble plutselig ekstremt lei av det gamle designet på bloggen min, så etter et tips fra @macgeeky på Twitter tok jeg en kikk på denne websiden med 45 flotte WordPress-templates og fant overraskende nok en designmal jeg likte. Etter litt tilpasninger ser nå bloggen min altså slik ut.

Håper det faller i smak!

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!