Celebert Selskap

I kveld fikk jeg en mail om at brukeren Krakedom hadde begynt å følge meg på Twitter. Jeg gikk inn for å sjekke Twitter-profilen til vedkommende, og på det tidspunkt fulgte personen kun meg. Jeg var altså den første vedkommende hadde valgt å følge på Twitter.

Først tenkte jeg: WTF? Er det noen som skal stalke meg? Krakedom har registrert seg med navnet Anonymous X, så jeg ble litt smånervøs og vurderte å blokkere brukeren. Men jeg lot tvilen komme han/henne til gode.

Tyve minutter senere sjekket jeg på nytt, og da hadde vedkommende følgende liste:

Skjermbilde 2010-03-19 kl. 22.44.29.png

Say no more.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!