Celebert Selskap

I kveld fikk jeg en mail om at brukeren Krakedom hadde begynt å følge meg på Twitter. Jeg gikk inn for å sjekke Twitter-profilen til vedkommende, og på det tidspunkt fulgte personen kun meg. Jeg var altså den første vedkommende hadde valgt å følge på Twitter.

Først tenkte jeg: WTF? Er det noen som skal stalke meg? Krakedom har registrert seg med navnet Anonymous X, så jeg ble litt smånervøs og vurderte å blokkere brukeren. Men jeg lot tvilen komme han/henne til gode.

Tyve minutter senere sjekket jeg på nytt, og da hadde vedkommende følgende liste:

Skjermbilde 2010-03-19 kl. 22.44.29.png

Say no more.


Likte du dette? I så fall kan du støtte Saksynt på Patreon for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •