Blogghjelp

Denne bloggen ble etablert i juli 2006 og nærmer seg nå sin tusende bloggpost. Dette vil, om man skal tro ryktene, noe man selvsagt aldri skal, feires i Oslo Rådhus med overrekkelse av blomster og Kongens Fortjenestemedalje i papp for lang og tro tjeneste. Märtha Louise skal visstnok stå for overrekkelsen, mens kronprins Håkon vil stå like bak og passe på at ingen mobber henne. Det ryktes at også Snåsamannen vil være til stede i ånden.

Alle er velkomne. Tidspunkt og nærmere informasjon sendes ut telepatisk.

Når mengden bloggposter sakte men sikkert øker, forsvinner en del «gullkorn» i mengden. Det finnes mye skriverier i denne bloggen av varierende kvalitet, alt fra tøysete små observasjoner og tanker, videosnutter og generelt dill, til mer omfattende artikler av høyere faglig standard, eller tekster med andre kunstneriske kvaliteter.

For å gjøre det lett for gamle, og ikke minst nye, lesere å finne frem i mengden, har jeg nå laget en ny side jeg har kalt «Lesbart«. Her vil jeg samle linker til noen av de mest leseverdige og viktige bloggpostene mine, samt lenke til eksterne skriverier jeg produserer etterhvert som dette forhåpentligvis dukker opp i fremtiden.

Du finner «Lesbart» i toppemenyen eller ved å klikke her.

Jeg har startet jobben ved å brainstorme og prøve å huske noen av mine favoritt-bloggposter opp gjennom tidene. Disse har jeg organisert i ulike kategorier. Men det er vanskelig å huske alle gode skriverier, så jeg trenger din hjelp til å grave frem leseverdige bloggposter.

Har du noen favoritter blant det jeg har skrevet som du føler burde trekkes frem i lyset? Legg i så fall igjen et tips i kommentarfeltet, så blir jeg veldig glad!

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!