Alternativ kreftbehandling – del 2

Takk for at du deler denne bloggposten!

Andre del i min serie om alternativ kreftbehandling og Kreftforbundet ligger nå ut på FriTanke.no.

Skjermbilde 2010-10-15 kl. 22.13.18.png

Kosthold, oljer og den Nye Germanske Medisin. Løp og les!

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli betalende medlem på Forum for Kritiske Tenkere for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!


Takk for at du deler denne bloggposten!