It gets better

Pixar sier at det vil bli bedre:

Google sier at det vil bli bedre:

Facebook sier at det vil bli bedre:

Senator Joel Burns sier at det vil bli bedre:

Barak Obama sier at det vil bli bedre:

Det vil bli bedre. Gi deg selv litt mer tid.

 • Kjære Gunnar (det var det du het, ikke sant?! Kjente det på meg på meg, nemlig… Guttenavnet Gunnar kommer fra det norrøne navnet Gunnarr som er satt sammen av «gunnr» som betyr «krig» eller «strid», og «arr» som betyr «kriger», og det var det første som slo meg da jeg leste bloggen din. Her hadde jeg altså 100% treff, noe jeg håper vil åpne for din troverdighet til meg som klarsynt).

  Jeg er synsk, Gunnar. Jeg kan se at du lever et BEDRITENT liv, Gunnar. Jeg kan se at du blogger om dine trauste, negative tanker, og at dette får deg til å føle deg vel. Jeg kan også se at du er den Norges flittigste google-bruker! Det kommer du til å få pokal for i nær framtid!

  Jeg kan se en konkret hendelse i livet ditt, Gunnar, og det er at dine foreldre gav deg vekk fordi du er så frekk. Dette gjorde deg skeptisk og mistroisk, og gav deg diagnosen posttraumatisk-trangsynt (PTT).
  Jeg kan også se at naboene dine ønsker at du skal flytte, og at sjefen din håper på at du snart bytter jobb. Jeg kan se at eksen din er glad hun er kvitt deg, og arroganse er din største svakhet (bortsett fra kostholdet ditt, selvfølgelig).

  Jeg håper at du vil kontakte meg for mer spådom, jeg kommer nemlig til å være som snåsa for din personlige vekst og fremgang i livet. Jeg har tro på deg, Gunnar!

  Og jeg er raus: Jeg gir deg flere av mine klarsyn helt gratis! Det er bare å gi meg en lyd, «IP»-konsulent!

  Hilsen Giske, -den synske for de psyke og friske:)

 • Kjære Gunnar (det var det du het, ikke sant?! Kjente det på meg på meg, nemlig… Guttenavnet Gunnar kommer fra det norrøne navnet Gunnarr som er satt sammen av «gunnr» som betyr «krig» eller «strid», og «arr» som betyr «kriger», og det var det første som slo meg da jeg leste bloggen din. Her hadde jeg altså 100% treff, noe jeg håper vil åpne for din troverdighet til meg som klarsynt).
  Jeg er synsk, Gunnar. Jeg kan se at du lever et BEDRITENT liv, Gunnar. Jeg kan se at du blogger om dine svarte negative tanker, og at dette får deg til å føle deg vel. Jeg kan også se at du er den Norges flittigste google-bruker!
  Jeg kan se en konkret hendelse i livet ditt, Gunnar, og det er at dine foreldre gav deg vekk fordi du er så frekk. Dette gjorde deg skeptisk og mistroisk, og gav deg diagnosen posttraumatisk-trangsynt (PTT).
  Jeg kan også se at naboene dine ønsker at du skal flytte, og at sjefen din håper på at du snart bytter jobb. Jeg kan se at eksen din er glad hun er kvitt deg, og arroganse er din største svakhet (bortsett fra kostholdet ditt, selvfølgelig).

  Jeg håper at du vil kontakte meg for mer spådom, jeg kommer nemlig til å være som snåsa for din personlige vekst og fremgang i livet. Jeg har tro på deg, Gunnar!
  Og jeg er raus: Jeg vil gi deg flere av mine klarsyn helt gratis! Det er bare å gi meg en lyd, «IP»-konsulent!

  Hilsen Giske, -den synske for de psyke og friske:)

 • It gets better. Men samme hvor bra det blir kommer du til å bli utsatt for idioter. Føler at forrige kommentator muligens er et eksempel på det.