Litt mer bullshido

Takk for at du deler denne bloggposten!

Ettersom det er så ustyrtelig festlig å se macho-sloss-gutter drite seg ut gjennom «the Power of Suggestion», slenger jeg ut et par videoer til som viser hvor utrolig dårlig «Combat Ki» eller såkalt «Dim mak» virker mot de som ikke gidder å tro på det. Her lærer du også et par triks for å motvirke den enorme kraften:

I denne neste videoen lærer vi at hvis du skal slå ut noen med Dim Mak, må du passe på at den som angriper deg først er avslappet nok til at energien din virker på ham eller henne… *host*

(Takk til Kristian for tips.)

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli betalende medlem på Forum for Kritiske Tenkere for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!


Takk for at du deler denne bloggposten!