Årets tordneste blogg er… denne!

Yihaaaaa! Så vant jeg hele sulamitten, Tordenbloggen 2010. Utrolig moro! Så da er det vel på plass med en slags takketale da?

*Kremt*, la oss se:


Ærede lesere og stemmegivere,

Takk for at dere stemte meg frem til en seier i årets Tordenbloggen-konkurranse. Det synes jeg var utrolig moro og utrolig inspirerende. Jeg har oppdaget at jeg faktisk har en flokk med lesere der ute jeg ikke visste om! Det er gøy, men også litt fryktinngytende. Det er faktisk folk som leser det jeg skriver. Grøss.

Og før jeg går videre vil jeg også takke Ida Virrvarr for å ha rettet sin skarpe penn mot andre medier og publikasjoner enn egen blogg dette året. Det gjorde det mulig for noen andre å hevde seg i år. Takk og lykke til med alle dine prosjekter!

Så må jeg selvsagt takke min finalemotstander som til og med skrev en egen bloggpost dedikert til unfiltered perception. Jeg har aldri tidigere lest bloggen C’est la vie, men den er åpenbart populær, så surf inn til henne og ta en kikk!

Til slutt vil jeg si to ting. For det første var det moro at en skeptisk blogg skulle vinne i år. Denne bloggen representerer vel på mange måter den absolutte motpol til det som nesten alle de mest leste bloggene representerer. Likevel er det åpenbart at også denne siden har et publikum. Folk sulter etter fakta. Folk sulter etter vitenskap. Folk sulter etter noen som tør å analysere det som for mange er åpenbart. Det er egentlig litt tøft synes jeg.

For det andre er jeg uhyre rørt over alle godord som har kommet seilende denne vei i løpet av omgangene. Det har vært helt vanvittig å lese alle positive beskrivelser av bloggen. Jeg ante faktisk ikke at så mange brydde seg så mye om det jeg finner på å skrive her inne i ledige stunder. Det gjør meg veldig, veldig glad. Takk!

Vel, jeg har noen nye bloggposter på gang, men har tatt litt juleferie her og kommer neppe til å være så produktiv de neste dagene. Jeg ser likevel frem til et nytt spennende bloggeår i 2011.


Takk igjen for all støtte, og velkommen til nye lesere! :-)

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!