Tenk kritisk!

Skjermbilde 2011 04 12 kl 11 58 49Til nye lesere av bloggen vil jeg bare gi et lite tips om min artikkel om kritisk tenking som ble publisert i papirutgaven av Fri Tanke høsten 2010.

Artikkelen finner du i web-versjon her, eller du kan se den i all sin prakt i PDF-utgaven av avisen (utgave 3/2010 sidene 9-16). I PDF-utgaven finner du også en oversikt over noen logiske tankefeil. Verdt å få med seg :-)

Del den gjerne med alle du føler trenger en innføring i kritisk tenking!

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!