Bloggen ligger nå på tjomlid.com – oppdater bokmerker!

Siden bloggens oppstart i juli 2006 har den ligget på subdomenet blog.tjomlid.com. Samtidig har også tjomlid.com hatt en automatisk videresending til blog.tjomlid.com slik at begge deler kunne brukes for å komme til bloggen.

Siden den gang har bloggen blitt ganske populær, og ettersom jeg ikke kommer til å ha noen annen hjemmeside på domenet tjomlid.com var det nå like greit å bruke det som bloggens hoveddomene. Heller enn å be folk besøke blog.tjomlid.com, som er unødvendig mye å huske, vil altså nå bloggen ligge på det litt kortere og enklere tjomlid.com.

Hvis du har bokmerker/snarveier til bloggen, eller abonnerer på RSS-feed til bloggen, så oppfordrer jeg deg til å redigere denne/disse og endre URL fra http://tjomlid.com til http://tjomlid.com. For ordens skyld vil http://www.tjomlid.com også fungere.

Men altså: Bloggen nye webadresse er fra nå av http://tjomlid.com

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!