Saltklypa #34 – Scientologi-spesial

Saltklypa logo 300x300Det er på tide at jeg igjen anbefaler podcasten Saltklypa som nå har holdt det gående i over et år. Vi er nå på vår 34. episode!

Denne episoden handler om scientologi, og vi intervjuer Andreas Heldal-Lund, mannen bak anti-scientologinettstedet xenu.net, og en av verdens fremste eksperter på scientologikirken.

Jeg vil også anbefale forrige episode, nr (ja, du tippet riktig) 33, hvor vi klarte å disse både Snåsamannen, Dagbladet, Forbrukerrådet, parabener og blåbær, alt i en og samme episode. På toppen av det hele klasket vi til med intervjuer med både Ben Goldacre og Naomi Oreskes!

Og vi har mer: I episode #32 får du høre et intervju med den verdenskjente fysikeren Lawrence Krauss, i episode #31 får du et intervju med den indiske skeptikeren Sanal Edamaruku, og i vår jubileumsepisode #30 får du en halvannen times uredigert galskap med både de sedvanlige vitenskapsnyhetene, skeptiske betraktningene om verden, og en jubileumsquiz!

Gi oss en lytt eller to da vel! (Og ja, du finner oss også på iTunes.)

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!