Oversikt over bloggposter

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Skjermbilde 2012 05 01 kl 23 51 41I dag har jeg sittet i mangfoldige timer og klikket meg gjennom alle nesten 1300 bloggposter i bloggen min. De som er verdt å lese, altså som ikke bare er sitat fra annet nettsted, bare en video, eller er veldig utdaterte og/eller uninteressante, har jeg nå lenket opp på oversiktssiden min som du finner i toppmenyen med navnet Lesbart.

Leter du etter noe om svineinfluensavaksinen? Da finner du det under egen tittel. Leter du etter mine bloggposter om homeopati? Da finner du lett dem også under egen tittel. Nysgjerrig på hva jeg har skrevet om Snåsamannen? Da finner du dem pent samlet under en felles tittel.

Alt er kategorisert etter beste evne, men om du har forslag til omstrukturering, eller finner noe feil, må du gjerne tipse meg…

Håper det gjør bloggen min enda mer verdifull som kilde til nyttig informasjon, og som en fin oversikt for nye lesere.

Likte du dette? I så fall kan du støtte Saksynt på Patreon for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •