Beklager!

SorryFlourescent1

I dag har jeg endelig tatt meg tid til å gå gjennom min overfylte innboks med mailer tilbake til 2009. Dette er private mailer bestående av ting jeg har sendt til meg selv for å huske (lenker til interessante artikler etc), mail fra lesere av bloggen med tilbakemeldinger og tips, og en hel del andre mailer jeg har spart på for enten å svare på eller skrive noe om senere. Men så druknet de i mengden og ble glemt…

Jeg har nå fått slettet en hel masse utdaterte mailer/saker, og sortert ut dem som fortsatt kan være noe å blogge om. I tillegg var det en hel rekke mailer fra «bloggfans» som jeg aldri har svart på!

Huff :-(

Jeg vil med dette bare beklage så mye for at jeg ikke har svart alle dere som har vært hyggelige nok til å sende meg tips, spørsmål, og kommet med fine tilbakemeldinger! Denne beklagelsen gjelder også dere som har kontaktet meg på Twitter (reply/DM) eller sendt meg meldinger på Facebook som jeg aldri har fått somlet meg til å svare på.

Hvis du føler deg truffet av dette og har sendt meg noe du fortsatt savner svar på, eller mener jeg burde blogge om, så håper jeg at du tar deg bry til å kontakte meg på nytt. Bruk aller helst e-post da det er lettest å holde oversikt over og arkivere. Tips på Facebook og Twitter blir så alt for fort borte i strømmen av meldinger…

Min e-postadresse er gunnar (a) tjomlid dått com, og det er bare å fyre løs med påminnelser eller nye innspill, spørsmål og tips, så skal jeg forsøke å bli bedre til å følge opp disse fortløpende.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!