Vaksineaksjonens Kjetil Dreyer sin hyllest til ytringsfriheten!

…som han mener bør gjelde for alle – unntatt de som er uenige med ham.

538996 409361239101203 2124748238 n

Du finner mer snadder i Facebookgruppen «Alternative behandlere gjør ting som ikke virker (eller er farlige)».

 • Ximinez

  Kan ikke Dreyer snart lære seg hva «notorisk» betyr.

 • Hans Petter Nenseth

  Hvordan har det seg at de av oss som reiser litt lettere enn sine storesøsken gjerne kaller folk som er bedre enn dem for «Mister» (eller Mr.) når de skal prøve å dra dem ned på sitt eget nivå?

 • Det skulle vel også strengt tatt ha vært «ytringsfriheten lenge leve». Akk ja…

 • Kit_Marlowe

  Lurer på om alternativbevegelsen har gjort seg opp noen tanker om, eller i det hele tatt har registrert, at det er påfallende mange i deres leir (kontra skeptiker-leiren, altså) som ikke behersker basal grammatikk? Jeg har i hvert fall gjort det.

 • … dette blir så dumt at det ikke engang er morsomt.

 • Men dette er da ikke om ytringsfrihet – eller rettere – Dreyers ytringsfrihet omfatter også å nekte ytringer på _sin_ blogg. Det er helt elementært. Jeg har et filter på min blogg, som helt uten at jeg gjør noe med det, stopper visse former for «ytringer», og jeg forbeholder meg retten til å stoppe for eksempel grov rasisme og personangrep på tredjeperson.

  Det saken gjelder er diskusjonsvillighet. Dreyer (og diverse andre) er ikke villig til å gå i diskusjon på sine blogger, men mener seg berettiget til å drive det på andres. Det har med redelighet å gjøre, ikke ytringsfrihet.

 • Ja, jeg er klar over det, og vurderte å skrive et par linjer om det i bloggposten, men fant ut at den nyanseringen tok vekk hovedpoenget. For oss som har fulgt med på Dreyer vet vi at han til stadighet emjer om ytringsfrihet og hvordan hans (og andre vaksinemotstandere) sine synspunkter blir kneblet i det offentlige rom. Dermed blir hans evige tirade om ytringsfrihet ganske så latterlig når han konsekvent blokkerer og sletter kritiske ytringer selv i alle fora han modererer (men selv har full talefrihet i f.eks. mitt kommentarfelt).

 • Tim Knutsen

  Gratulerer med å ha gjort han såpass pissed på deg. Veldig bra jobba! :)

 • Gruer meg til mandag

  Selv foretrekker jeg Facebook-gruppen som vil beskytte ytrings- og religionsfriheten i Norge ved å bruke §100 i grunnloven til å forby islam, kommunisme og sosialisme.

 • gryntelyder

  Etter å ha lest noen av skribleriene til Dreyer er det peneste jeg kan si at i gamle dager var det langt sjeldnere at såpass uintelligente mennesker fant noe publikum.