Foredrag om Dommedag

I går kveld holdt jeg et foredrag på julebordet til Norsk Filminstitutt på Filmens Hus her i Oslo. Tema for foredraget var Dommedag 2012 og Mayaenes påståtte profetier rundt dette. Under overflaten ligger det selvsagt også en del budskap om nødvendigheten av kritisk tenking i møte med denne type informasjon.

En av arrangørene filmet foredraget med et håndholdt kamera, og jeg legger det ut her så dere kan se om dere ønsker. Det varer i ca 30 minutter, lyden er litt lav de første minuttene, men blir noe bedre etterhvert.

Innledning til foredraget var denne videoen, som du gjerne kan se først ettersom jeg henviser til den i foredraget:

Deretter startet foredraget mitt. Det mangler noen skunder i starten hvor jeg noe ironisk sier at dommedag er et oppløftende og trivelig tema for et julebord…

(Husk at du kan velge HD-kvalitet ved å klikke på tannhjulet nede til høyre i avspilleren!)

Etter foredraget ble denne videoen vist, klippet sammen av arrangøren selv (altså ikke mitt verk) :-)

 • Heb

  Du MÅ jo ta med henvisning til exitmundi når du er igang, Gunnar.

  http://www.exitmundi.nl/exitmundi.htm

 • Gjest

  Tror ikke det er så mange i Norge som tror på verdens undergang.Derimot har jeg inntrykk av at flere tror på en oppstigning fra nåværende 3 dimensjon til 5 dimensjon.(Et kvantesprang i bevissthet for dem som er klare for det).Det vil visstnok føre at at vi får en gylden tidsalder (himmel på jord) som blant annet betyr et nytt rettferdig pengesystem og vi vil få regjeringer som jobber for folket ikke som nå for Illuminati.Kontakt med utenomjordiske skal også skje.Sykdommer vil forsvinne osv.

  Bare å glede seg…

 • 0 Rhesus+

  Den første videoen er ikke lengere tilgjengelig fra YouTube («This video has been removed because its content violated YouTube’s Terms of Service»