Bli med i Forum for Kritiske Tenkere nå!

Jeg har lenge savnet et informativt forum hvor kritiske tenkere/skeptikere som er opptatt av vitenskap og forskning kan møtes for å dele kunnskap.

(Se slutten av denne bloggposten for å se hvordan du kan delta i et virtuelt møte med andre kritiske tenkere i kveld!)

På Facebook finnes flere slike grupper, men disse har flere svakheter. Blant annet er det ofte mye støy der inne, og det er vanskelig å finne frem til den gode informasjonen. Søkemulighetene på Facebook er begrensede, så det er vanskelig å finne igjen informasjon som ble postet for mer enn få dager siden.

Derfor har jeg opprettet Forum for Kritiske Tenkere.

IMG 2311

Forumet er åpent for alle. Hvis du går til www.kritisketenkere.no og trykker på EXPLORE på forsiden, kan du kikke rundt og lese helt fritt. Ønsker du å delta med egne poster eller kommentarer, må du registrere deg som medlem ved å klikke på JOIN. Det er helt gratis og uforpliktende!

I forumet kan du poste korte tekster eller spørsmål, lengre artikler/bloggposter, opprette galluper, dele videoer og bilder, og mer. Du kan selvsagt også like andre poster eller kommentarer, og skrive dine egne kommentarer.

Du kan også opprette Events, altså arrangementer som kan være interessante for andre medlemmer. Enten du står bak arrangementet selv, eller bare ønsker å informere andre om et foredrag e.l., så kan du dele dette med andre i en kalenderoversikt.

I forumet kan du knytte dine poster til ulike Topics, altså kategorier/tema, som «Vaksiner», «Konspirasjonsteorier», «Landbruk og matproduksjon», «Juridisk», «IT, AI og teknologi», «Mat og dietter», «Økonomisk svindel», «Medisin og helse», og mange flere. Det er også en egen kategori for å dele anbefalte artikler, videoer, podcaster m.m., samt en kategori for «Hjernekrøll», som kan være f.eks. filosofiske dilemmaer.

Ønsker du å få enda mer ut av forumet kan du bli betalende medlem. Her finner tre nivåer:

  • Støttemedlem: Dette medlemsnivået er for de som primært bare ønsker å støtte driften av forumet økonomisk. Pris er enten $3/mnd, eller $30/år (altså to måneder gratis). Som «Støttemedlem» får du tilgang til en felleschat for andre betalende medlemmer, samt en sterkere og mer fargerik aura.
  • VIP-medlem: Dette medlemsnivået bidrar til å støtte driften av forumet, men her får du også bonusepisoder av min podcast, videoforedrag, lydbøkene mine, tilgang til ekslusive events og mer. Pris er enten $10/mnd eller $100/år (altså to måneder gratis). Som «VIP-medlem» får du også automatisk medlemskap i «Støttemedlem», men får i tillegg tilgang til en egen felleschat kun for de som er «VIP-medlem» og medlemmer av «Den innerste sirkel».
  • Den innerste sirkel: Dette medlemsnivået er for de som vil bidra med litt ekstra. Pris er enten $50/mnd, eller $500/år (altså to måneder gratis). Her får du automatisk medlemskap i både «Støttemedlem» og «VIP-medlem» (inkl alle bonuser og felleschatter), men også en gratis, signert bok av meg, samt tilgang til one-on-one-samtaler med meg for å få hjelp til research, svar på spørsmål, eller bare en personlig prat med en likesinnet.

I kveld kl 20 kjørter vi første virtuelle møte for alle som er «VIP-medlem» eller medlem av «Den innerste sirkel». Gå til www.kritisketenkere.no nå, og bli «VIP-medlem» eller medlem av «Den innerste sirkel», så kan du delta i et Zoom-møte med andre kritiske tenkere.

Finn frem noe godt å drikke, ta på deg din skeptiske hatt, og så håper jeg vi sees i kveld på Zoom!

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!