Bestill bøker

Her kan du bestille bøkene mine Placebodefekten – hvorfor alternativ behandling virker som den virker (Humanist forlag, 2013) og Håndbok i krisemaksimering (Spartacus forlag, 2016). Klikk på lenkene for å lese mer om bøkene.

Bøkene kan gjerne signeres om ønskelig. Skriv hvilke ønsker du har for signering og eventuell hilsen i bøkene i tekstfeltet nederst i skjemaet.

Hvis du heller ønsker å lese bøkene elektronisk på Kindle/nettbrett, kan du kjøpe Placebodefekten e-bok hos Humanist forlag eller du kan finne begge bøkene som e-bok hos ebok.no. Dessverre kan disse ikke leveres med signatur ;)

Bestill bøkene mine

Vennligst fyll ut skjemaet for å bestille bøker. Har du spesielle ønsker om signering/hilsen i boken, kan det oppgis i feltet for beskjed/kommentar i bunnen av skjemaet. Skulle du oppleve problemer, kan du kontakte meg på [email protected]
Lydbok i 11 deler av Placebodefekten. Innlest av forfatteren selv. Leveres som nedlastbare digitale filer.
Lydbok i 6 deler av Håndbok i krisemaksimering. Innlest av forfatteren selv. Leveres som nedlastbare digitale filer.
Kr 0,00
Mer info om betaling får du i ordrebrekeftelsen etter bestilling.
Hvis du har spesielt ønske om hvordan boken skal signeres kan du skrive det her. Har du andre tilbakemeldinger eller viktig informasjon å gi til bestillingen, er det bare å fyre løs. NB:Hvis bøker skal gis i gave er det viktig at du informerer om dette slik at ikke boken signeres med hilsen til bestillers navn!