Bok: Håndbok i krisemaksimering

Utgitt på Spartacus forlag, 2016

Maten har aldri vært farligere, gatene har aldri vært mer utrygge, folkehelsa har aldri vært dårligere, seksualkriminalitet har aldri vært mer sjokkerende, og muslimer har aldri vært skumlere enn i dag. Om vi skal tro avisforsidene. Men sannheten er ofte det motsatte. Vi lever i en bedre, tryggere og sunnere verden enn noensinne tidligere, og likevel gir media inntrykk av at enden er nær.

HVER ENESTE DAG.

Se på denne boken som et lite verktøyskrin for å tenke kritisk. Du vil lære hvorfor det meste av det du leser av helsenyheter er feil, hvordan medieoppslag rundt kriminalitet kan skape mer kriminalitet, hvorfor eksperter ofte ikke er til å stole på, hvordan pressens språk påvirker vårt syn på verden, og hvordan evolusjon har formet hjernen din til å frykte feil ting.

HVER ENESTE DAG.

Ikke minst vil du lære å bli den middagsgjesten som alltid gjør seg upopulær ved å påpeke at saken nok er litt mer komplisert enn som så. Men når endetiden likevel er nær, har du ingenting å tape, ikke sant?


Boken kan kjøpes i de fleste bokhandler (f.eks. Norli), eller du kan kjøpe den som e-bok på f.eks. ebok.no eller iTunes. Du finner den selvsagt også hos Spartacus forlag.

Du kan også bestille bøker med eller uten signatur/hilsen rett fra forfatteren her.


Sagt om boken

Nettopp ferdig med «Håndbok i krisemaksimering» av @CiViX. En sann glede å lese. Smart og nyttig. / Denne boken er en vaksine mot forenklede fremstillinger og tendensiøs bruk av statistikk. Nyttig, overraskende og smart. Løp og kjøp!

Mads Wam Schneider på Twitter og Facebook


Anbefaler boka til Gunnar Roland Tjomlid. Fengende fra første side!

Wasim Zahid på Facebook


Solid stykke arbeid av @civix. Får meg nesten til å ønske at jeg fortsatt hadde «Sannhetsministeriet» på radio.!

Dag Sørås på Instagram


Anbefales!

Nicolai Langseth Eliassen på Facebook


Anmeldelser


Media