Hvordan følge podcastene mine

Som podcast-app anbefaler jeg Pocket Casts, som du finner til både Android og iOS. Vil du ha reklamefrie episoder, anbefaler jeg Untold-appen.

Mine podcaster

For å høre Tomprat, Virkelig Grusomt og Dialogisk kan du laste ned Untold-appen hvor du kan abonnere på mange ulike podcaster, inkl alle mine podcaster, i reklamefri versjon.

Du finner også alle podcastene på Spotify eller i din foretrukne podcast-app, men da med reklame.

Tomprat får du også tidligere enn alle andre, og reklamefri, inne på min Patreon!


Tomprat med Gunnar Tjomlid

Tomprat

Tomprat produseres av Moderne Media og kommer normalt ut med en episode hver tirsdag og fredag.

I podcasten prater jeg om alt fra hverdagslige hendelser, til gjennomgang av forskning og vitenskap. Du kan sende inn tips og spørsmål til [email protected]Virkelig Grusomt

Virkelig Grusomt

Virkelig Grusomt produseres av Moderne Media og serverer en ny episode hver mandag. Kontakt Moderne Media for booking av live-show.

Podcasten er med min samboer Tone Elizabeth Sabro og meg selv. Her forteller vi virkelige historier om grusomme hendelser.Dialogisk

Dialogisk produseres av Moderne Media og slipper ny episode ca en gang hver måned. Kontakt Moderne Media for booking av live-show.

Podcasten er med komiker Dag Sørås og Gunnar Tjomlid, og har ny episode hver uke. Les mer her.

Følg gjerne Dialogisk på Twitter og Instagram også!

Cover art av Kent Hamm.Saksynt – The podcast

Denne podcasten produseres ikke lengre, men du finner en del av de tidligere episodene inne på min Patreon.Saltklypa

Saltklypa

Jeg var også med på å starte opp den skeptiske podcasten Saltklypa tilbake i 2010. Der deltok jeg i de første 50 episodene eller noe sånt, før jeg kastet inn håndkleet. Men resten av gjengen, pluss en erstatter for meg, holdt koken frem til 2019, så vidt jeg vet.

Kos deg!