10 mar 2009

FBI svarer på VitaeLab sin PFU-klage

I slutten av januar hadde FBI på NRK en kritisk sak om kosttilskuddet VitaePro. I etterkant av denne saken klaget VitaeLab FBI inn for PFU. I en periode i februar kjørte også VitaeLab en reklamespot på TV2 hvor de presenterte deler av sin PFU-klage i et noe patetisk forsøk på å sverte FBI/NRK og imøtegå kritikken med flere løgnaktige påstander i et forum hvor FBI ikke kunne svare for seg.

Nå har FBI/NRK svart på klagen fra VitaeLab, og det er fornøyelig lesing. Her radbrekkes VitaeLab sine påstander grundig, og det fremgår at Andres Flaaten og hans selskap VitaeLab er noen kyniske løgnere som gjerne går over lik for å tjene penger.

Hele tilsvaret fra NRK kan leses her (PDF).

Flattr this!

 • http://raagraaum.wordpress.com/ nilsA

  Gratulerer – selv om du ikke er nevnt!

  nilsA’s nyeste bloggpost: Politislåbrok

 • http://blog.tjomlid.com Gunnar Roland Tjomlid

  Jeg vet nå fortsatt ikke hvor stor innvirkning jeg hadde på saken, annet enn at jeg sendte FBI en mail i mars 2008 hvor jeg oppfordret dem til å sjekke ut VitaePro, så det kan være jeg som sparket i gang det hele ;-) Han master-studenten var visstnok også godt kjent med det jeg hadde skrevet om VitaePro, og NRK-folkene hadde også lest det (og henviste andre til bloggen min på sine nettsider), så en viss innvirkning har jeg vel hatt. Men det er nok mange som har sin del av æren for at dette til slutt ble tatt opp.

  Jeg vil vel også tro at ettersom mine kritiske bloggposter ligger over VitaeLabs egne hjemmesider ved søk etter VitaePro på Google, så må jeg vel koste dem en del tapte inntekter… det føles godt ;-)

  • Ximinez

   Aiai, du ligger ikke øverst lengre!

 • Pernille

  Hurra! Dette var en god start på dagen, tusen takk Gin.

 • Kristoffer

  pwned

 • http://qts.no Fred

  Gammel post, men det er alltid gøy at en kritisk hjemmeside rangerer over merkesiden i slike tilfeller som VitaeLab. Og ja, det kan koste merkevaren store penger.

Velkommen til Saksynt debatt!

Jeg ønsker en konstruktiv debatt. Her er noen gode tips:

Brudd på disse regler kan derfor medføre sletting og/eller permanent utestenging fra mitt kommentarfelt.

LUKK