CiViX – Ginnys Belte

Jeg har helt siden tidlig nittitall laget mye musikk på PCen. I mange år satt jeg nesten kronisk å jobbet med Cakewalk og et MIDI-keyboard, bare avbrutt av bittelitt søvn og noe fortyrrende skolegang. Jeg sluttet likevel med dette omkring år 1998… mistet liksom gnisten.

Men et par år senere pakket jeg ut keyboardet igjen for å lage en ny låt, bare for å se om jeg ennå husket hvordan man gjorde det. Resultatet ble en “remix” av temaet fra filmen Orions Belte, et tema jeg alltid har likt veldig godt.

Dette er vel den siste “elektroniske” sangen jeg noengang har mekka på PCen *snufs* Those were the days…

Klikk på Play-knappen for å høre sangen:

Originaltemaet er komponert av Geir Bøhren/Bent Åserud.


Likte du dette? I så fall kan du støtte Saksynt på Patreon for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •