CiViX – Ginnys Belte

Jeg har helt siden tidlig nittitall laget mye musikk på PCen. I mange år satt jeg nesten kronisk å jobbet med Cakewalk og et MIDI-keyboard, bare avbrutt av bittelitt søvn og noe fortyrrende skolegang. Jeg sluttet likevel med dette omkring år 1998… mistet liksom gnisten.

Men et par år senere pakket jeg ut keyboardet igjen for å lage en ny låt, bare for å se om jeg ennå husket hvordan man gjorde det. Resultatet ble en “remix” av temaet fra filmen Orions Belte, et tema jeg alltid har likt veldig godt.

Dette er vel den siste “elektroniske” sangen jeg noengang har mekka på PCen *snufs* Those were the days…

Klikk på Play-knappen for å høre sangen:

Originaltemaet er komponert av Geir Bøhren/Bent Åserud.

Fant du noe feil i bloggposten? Gi meg gjerne beskjed via kontaktskjemaet eller kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg korrigere feilen. Husk at du må spesifisere hva som er feil/upresist og hvorfor, helst med god dokumentasjon hvis relevant.


Vil du booke meg til foredrag om kritisk tenkning, vitenskapsformidling, sosiale medier eller annet? Ta en kikk på hva jeg kan tilby, mine tidligere oppdrag, og bookinginformasjon her!


Likte du dette? I så fall kan du støtte mitt arbeid ved å bli patron på patreon.com/tjomlid for å få tilgang til mer ekslusivt innhold og hjelpe meg til å produsere mer av det jeg brenner for!